Tjek hjemmeside inden du handler

Sikker e-handel | DK Hostmaster

Trustpilot drejer sig om forbrugeranmeldelser. Skriv og del anmeldelser i dag, og læs om andre forbrugeres oplevelser.

Anmeldelser på Trustpilot – Oplev effekten af kundeanmeldelser

11. aug. 2021 — Du kan let tjekke, om en hjemmeside er sikker, inden du fx køber en vare og taster alle dine personlige oplysninger ind.

Trustpilot drejer sig om forbrugeranmeldelser. Skriv og del anmeldelser i dag, og læs om andre forbrugeres oplevelser.

Tjek om hjemmesiden er sikker – Komputer.dk

Tjek om hjemmesiden er sikker | Komputer.dk

11. jun. 2020 — Du kan altid tjekke danske hjemmesider (dk.-sider) via DK Hostmaster. Hvis ejeren ikke stemmer overens med hvad, der står på siden – eller …

Du kan let tjekke, om en hjemmeside er sikker, inden du fx køber en vare og taster alle dine personlige oplysninger ind. Vi viser dig hvordan.

sådan tjekker du om en hjemmeside er falsk eller utroværdig

Er hjemmesiden sikker? – sådan tjekker du om en hjemmeside er falsk eller utroværdig – ONLINE TRYGHED

Webshoppen skal altid tydeligt fortælle dig, hvem du handler med. Tjek derfor altid: Hvilke kontaktoplysninger har webshoppen? Hjemmesiden skal oplyse …

Vi har skrevet dette indlæg, som omhandler Er hjemmesiden sikker? – sådan tjekker du om en hjemmeside er falsk eller utroværdig . Vi håber du vil læse med. I øvrigt har vi mange flere indlæg på vores blog, hvis en enkelt artikel ikke er nok for din indre læsehest.

Online shopping: Undgå at blive snydt på nettet

På denne side finder du gode råd til at tjekke, om en webshop er … En seriøs webshop giver forskellige oplysninger om sig selv på sin hjemmeside.

Når du handler online kan du få varer fra hele verden. Men digitale svindlere kan snyde dig. Få hjælp til at shoppe sikkert online.

Sådan handler du sikkert på nettet – forbrug.dk

Sådan handler du sikkert på nettet

20. aug. 2020 — Der er mange måder hvorpå du kan tjekke lidt op på den bestemte hjemmeside du ønsker at handle fra. Lad os sige du er på udkig efter et …

På denne side finder du gode råd til at tjekke, om en webshop er troværdig. Du får også svar på spørgsmål om sikker nethandel og om fup og svindel.

Sådan tjekker du om hjemmesiden er god nok inden du handler

Sådan tjekker du om hjemmesiden er god nok inden du handler – GDPR-Mærket.dk

Følg vores 4 gode råd og undgå at blive snydt, når du handler online. Vores vejledning hjælper dig med at spotte de falske webshops, INDEN du bliver snydt i …

4 tips til at undgå snyd på nettet | Spot en fupbutik – E-mærket

4 tips til at undgå snyd på nettet | Spot en fupbutik | e-mærket

Billedet viser 3 eksempler på hjemmesideadresser, der har små fejl, der afslører, at. Tjek altid webadressen, når du handler i en butik på nettet.

Følg vores 4 gode råd og undgå at blive snydt, når du handler online. Vores vejledning hjælper dig med at spotte de falske webshops, INDEN du bliver snydt i en handel.

Sådan spotter du fupbutikker på nettet – Sikkerdigital.dk

Sådan spotter du fupbutikker på nettet

21. maj 2012 — Tjek altid producentens hjemmeside. … Tjek derfor at links og logoer virker. … Så tænk dig om inden du trykker på køb knappen.

Det er let at komme i tvivl, om en netbutik er fup eller ægte. For fupbutikkerne kan til forveksling ligne rigtige internetbutikker, når de forsøger at franarre dig penge eller oplysninger. Men med et skarpt øje kan du spotte dem.

Sådan tjekker du om det er en fup-netbutik – Samvirke

Sådan tjekker du om det er en fup-netbutik | Samvirke

Udenlandske svindlere bygger falske netbutikker for at narre penge fra godtroende danskere. Se her hvordan du finder ud af, om netbutikken er en fup-forretning

Keywords: tjek hjemmeside inden du handler